Čas Dušiček

Čas Dušiček

Anotace: Čas smutku a vzpomínání

Sbírka: Korálky z Peckovska

Čas dušiček
Čas svíčiček
Čas vzpomínek
Čas slziček

Za duše malé
Za duše nejbližších
Co v chvílích nejtěžších
jsou s námi stále

Za duše babiček s pekáčem koláčů
Za duše matiček tiše si popláču

Tisíce světýlek, na cestu svítí
maličký plamínek a spousty kvítí

Zvláštní je dnešní noc
Tajemná...
Mrazivá...

Mé srdce jak plamínek
stejně se zachvívá
Autor ada.cat, 16.11.2010
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čas vzpomínání nad fotkami
na ty, kteří jsou stále s námi..

24.11.2010 16:44:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí