POTŘEBUJI

POTŘEBUJI

...................POTŘEBUJI..............................
potřebuji napsat vše,ale stejně dojdou slova,a potom zas a znova do srdce se vpíjí,jenže v té chvíli něco končí,něco začíná.
........ALE KOHO TO DNESKA DOJÍMÁ........................
........když něco končí ale taky ........................
...............ZAČÍNÁ....................................
.......................a stejně zůstane jen tečka.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 16.11.2010
Přečteno 298x
Tipy 8
Poslední tipující: Tacca, hloubavá, la loba, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slova neznamenají nic ale stejně máme potřebu je ze sebe dostat...

25.11.2010 17:42:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí