Zatracení

Zatracení

Anotace: ne, že by to jindy mělo být jiné

Zatracení

Neříkej nic
Netřeba slov
Vzduch uniká z plic
Krev chutná jak kov

Smrt dělí nás
Do noci a dne
Kde není krás
A bolest žhne

Vzhlížím k mrakům
Když peklo mě vítá
Kladu otázku ptákům
Zda-li nesvítá

Naděje zmírá
Spása se vzdaluje
Strach srdce svírá
Ďábel se raduje

Tisíc nocí a dnů
Na hranici vykoupení
Zbaven veškerých snů
Ve věčném zatracení
Autor Jesper, 16.11.2010
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Lea*, strašidýlko-střapatý, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí