Na rozcestí

Na rozcestí

Anotace: ...někdy rozcestí mineme, aniž bychom si všimli...ale někdy ....kdo ví

Rozplývá se moje štěstí,
když pout' svou jdu po cestě klikaté,
když přicházím na rozcestí,
bez mapy a bez přátel...

Mělo pro nás vzplanout nebe,
to nezůstane v zapomnění,
vše pro mě a vše pro tebe,
vše co bylo a ted' už není...

Vytržena ze svých snů,
bloudím v prachu na rozcestí,
nastal konec št'astných dnů,
kam podělo se moje štěstí ?

Klečím v slzách na rozcestí,
není žádné řešení,
balancuji nad propastí,
nikdo, kdo mě zachrání...
Autor Neriah, 16.11.2010
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí