Kráčíme

Kráčíme

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=xBoPmH2Kc_8&playnext=1&list=PL5345773268E76964&index=8 ...

Sbírka: Čekání

Kráčíme
v krajinách
zapomnění,
kráčíme
po vinách
utajení.
Pro pár dnů
vzpomínek
skutečnosti.
Pro pár kapek
čisté vody
budoucnosti.
Pro úsměv
ze snových fotek,
vykreslený
z vloček pravdivosti.

Kráčíme dál,
až než z utajení
stane se
provinění,
až než z přání
stane se
naplnění.
Až než klání
přejde
k mírovému dojednání,
až než z pustých plání
stane se
ráj naší Paní
- knihy jménem Osud.
Autor Denael, 16.11.2010
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: Chancer, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí