Pobožná samička měsíční

Pobožná samička měsíční

Anotace: asociace, pěkná věc s divným výsledkem.

Sbírka: Do šuplíku

Zelený měsíc v krabičce od léků
měsíční samičku spatřiv
v odrazu zrcadla,
strachu pln vplul do úleku.

A pak si řekl, že to asi není možné,
nechal se rozpustit
ve štrůdlu s jablky,
zhynul a utekl samičce pobožné.

Byl to ateista :)
Autor Karen Blixen, 16.11.2010
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí