Deja Vu

Deja Vu

Anotace: již viděno...jedenkrát?

Opět snít, opět snít ten sen,
před minutou znovu s tebou být,
slyšet jen hlas, dotýkat se tváře,
hladit jemně, nevěnovat se světu v mlze.

Zkušenost, snad kdysi budoucí,
v drápaninách od slov na kostkách dlažebních,
vyryta v dětskou říkanku o pěti slovech,
s neznámým textem a myšlenkou již viděnou.

Ještě jedinkrát zkusit po těch mostech jít,
nepálit za sebou každou z mnoha cest,
když víme, že vše bylo špatné a znovu jsme tu,
kde nic není a jen obraz pod námi ve vodě se odráží,
jako náš den, který zde už tolikrát byl…
Autor Láďa, 16.11.2010
Přečteno 227x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, Denael, labuť, Agniezka, CULIKATÁ, Gabrielle, ziriant, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST od Ládi.

16.11.2010 21:01:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí