Mrholivá

Mrholivá

Anotace: ..

Sbírka: Barvy podzimu

Do práce
za tmy
a z práce
když se znova stmívá

Mrholení
či jinovatka?
Řasenku z očí stírá

Facebook
jak konzumní společnosti
jatka

'Čtyři rozvraty rodiny'
hlásí pán v supermarketu u pokladny
a podává jedno pivo
Realita vycházející ze skutečnosti

Žena jejíž parfém
nápadně připomíná repelent
se zastavila na rohu
aby zapálila cigaretu

Sirka padá na zem
a v mojí hlavě
tak jako v kabaretu
vystupuje

Paní co zpívá ležíc
na piáně

Gentleman objednává
víno dámě

Tvé dlaně hřejíc
moje ošlehané
tváře větrem

..a láska cejchem
vypáleným do srdce
Autor Lioness, 16.11.2010
Přečteno 325x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, jedam, Larey, Gabrielle, Behemot, hašlerka, CULIKATÁ, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi neni nutný poznamenat, že se opravdu povedla...

17.11.2010 17:25:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí