Ježíšek

Ježíšek

Anotace: .............

Když v prosinci začne sněžit,
Blíží se k nám Vánoce,
Paní zima začne měřit,
namrznutí dálnice.

Na štědrý den
zdobí stromek
Paní zimě se to líbí
A půjčí si zvonek.

Cinkání slyší jen děti,
co věří
že Ježíšek neletí na peruti.

Ježíšek chystá si dárečky
Lidé zapalují adventní věnečky.
Věnečky dlouho hoří,
Ježíšek se s balením dárku moří.

Ježíšku dárečky zabalit nejdou
Ale pak se mu tam přece jen vejdou.

Dětičky teší se na večer
Aby Ježíšek k nim přišel.
Dárečky jim nadělil.
Každý se nad dárky podivil.

Děti byli moc rády,
I koledy si zazpívaly.
Tak to je konec mého vyprávění
Autor PohádkaCopánek, 17.11.2010
Přečteno 668x
Tipy 9
Poslední tipující: BARBYE, jedam, jita.1965, Snící čarodějka, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká vánoční básnička :)

17.04.2011 13:18:00 | BARBYE

je to taková divná básnička,hned sem dám další

25.12.2010 16:00:00 | PohádkaCopánek

Ježíšek má práce
než to všechno naloží
a rozveze...

04.12.2010 19:16:00 | Květka Š.

Já na něho věřííím:)))

17.11.2010 14:05:00 | CULIKATÁ

Hezká vánoční básnička.

17.11.2010 12:15:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí