Zběsilost

Zběsilost

Anotace: Zběsilost

Zběsilost tryská ze srdce,
Temný cit, co otvírá břitvu.
Sem tam se postaví na odiv světu,
Jak ptáky v letu, ji svoboda
Zabije.

A ty...
Neptáš se jak mi je a přitom
Tolik bych toho, tolik dokázal říct..
Mládí je pryč
A starý lásky nechtějí zrezivět.
Zběsilost strhává,
V hubě hořkne chuť a...

...někdy je vážně lepší se nevidět.
Autor boogie04, 17.11.2010
Přečteno 229x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, Nick Name, ZILA78, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vazne povedena.ST

19.11.2010 20:34:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí