Pravda jako sen

Pravda jako sen

Anotace: ...na kole mne srazilo auto...zlámaná krční obratel...atd.

Vyjela jsem si jako na procházku a ejhle,
náhle můj život visí na vlásku
a je v ruce doktora.
Byla jsem strašně silná,
ale umlčeli mne,
bylo jich víc.
Chci strašně ven,
ale oni mne ignorují
a nechávají v té kleci smrti dál,
prý mi svědčí víc.
Oni jsou páni a já?
Já jen pes s "obojkem".
Autor Mersii, 17.11.2010
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: ZILA78, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravda je krutá !

18.11.2010 21:17:00 | Mersii

Jé je,pravda by byla
"krutá"...

17.11.2010 20:40:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí