Dešťová iluze kapek

Dešťová iluze kapek

Anotace: ...

Sedí u jedno stolu protiklady
dva..v symbióze
Neskutečně pravdivé jádro
poznává se líp
s rovnou páteří děšťů
Aura bervně vyjadřuje stav
Druhý do prostoru
vyzářený..mnou
Sedí rovnocenně s šálkem kávy
Není čas a není spěch,
když dochází k setkávání
Mysl zastaví se přítomností
.. dvou,
v obejmutí..spočinout
Houf kapek až do dna
nechat rozplynout..
Jako sklo v dlaních,
co mačkal strach
Netřeba slov složitých,
rozsypaných rad..
Rozfoukat déšť iluzí
Zajíst pár myšlenek s chutí,
když přichází mysl hladová
Zavřít oči..a uletět jí
Autor Agniezka, 17.11.2010
Přečteno 265x
Tipy 33
Poslední tipující: dream in emptiness, Lioness, Bíša, jedam, Helena Lovecká, Danger, Psavec, Dygi, strašidýlko-střapatý, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na tvůj věk obdivuji tvou slovní zásobu a báseň je velicé nádherna :)

24.12.2010 22:51:00 | Karlik

Jsem omámen lehkostí slov,které jsou jedinečným odrazem krásné duše. Tvojí vláhou,která nám dáva chut růst.

19.11.2010 06:59:00 | Danger

Opravdu působivé ST!!!*** Bezva jsem si početla.

17.11.2010 20:38:00 | NikitaNikaT.

Výborné,při poslechu Nawang Khechog-Karuna se vše ještě umocnilo.

17.11.2010 20:34:00 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí