Volnost

Volnost

Anotace: Tak tato báseň je moje první, napsala jsem ji v patnácti letech v Anglii na jednom krásném hradě.

Stojím na vrcholku vysoké skály
a cítím se svobodná jako pták.
Všechno je mi jedno.
Jsem tu sama.
Kolem mě už nic není.
Dole propast,
nahoře modré nebe
a mezi tím jsou racci.
Slyším jejich zpěv,
cítím neznámou sílu.
Jsem šťastná.
Volám.
Odpovíš mi?
Autor semiramis, 15.01.2006
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí