Listopade, pamatuji si...

Listopade, pamatuji si...

Anotace: ...vysněná budoucnost ohryzaná na kost...

Listopade, pamatuji si...
ne tak dávno, přec kdysi.
Kostra hrudi téměř puká
né rosa, ale pravý déšť ve tvářích,
lavina mas i ve vzpomínkách leká
kabáty podšívkou navrch,
co chodí v ulicích.

Listopade, Ty je znáš...

Ideály zmrzačila realita,
vysněná budoucnost ohryzaná na kost,
ruku, co zvonila klíči podpírá hůlka.
Listopade, vyčaruj pevný most !

Vysoko, vysoko nad řekou špíny,
já ho přejdu, mysl očistí mi,
obléknu háv smíření a půjdu.
Pak klidně spát budu...
Autor Sladkalu, 18.11.2010
Přečteno 258x
Tipy 9
Poslední tipující: Viva La Roma, Dygi, vodnař, Květka Š., Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí