Naivita básníkova

Naivita básníkova

Anotace: Pojďme napsat pár básní a změníme svět... (/sarkasmus)

Jak silná jsou slova?
Jaká je jejich moc?
Pojďme bojovat verši
proti atomovým hřibům.

Jak silný je básník?
Kolik příkoří snese?
Přesto zůstává
věrný svým slibům.

A na oprátku nese
hrdě svůj krk.
Na naivitě a bláhovosti
smlsne si vlk.

Komu stačí ke štěstí víra?
A všechna ta moudra
promění se jen v kosti.
Volné verše nebo svázané...

Polibte mi prdel,
já nemám čas na blbosti!
Autor G30R63, 18.11.2010
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: ni.va, Radek.oslov.Šafárik, Baja77, Lexisa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč ta vulgarita ke čtenářům?

19.11.2010 17:13:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí