REZAVÁ DEMOKRACIE

REZAVÁ DEMOKRACIE

Anotace: ....

Demokracie vláda lidu,
v čele s vůlí a přímou mocí.
To slibovali, život v klidu,
tak proč se bojíme, vycházet za noci.

Zdrojem politické moci,prý je lid,
tak na co parlament? Na co senát?
kašlou na nás, z toho chce se mi blít,
do obrovských dluhů, nás chtějí vehnat.

To pak my, utáhneme si opasky.
a po nich zbudou, jen nenakrmená stáda lží,
To pak mi, chudí jako srdce bez lásky.
oni vždycky zůstanou, jim dobře se spí

Rovnost šancí pro každého,
řečičky a kecy.
Chtěli jsme nový svět a teď máme ho,
demokracii v rezavé kleci.
Autor ZILA78, 18.11.2010
Přečteno 236x
Tipy 19
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, Giginka, Mario de Janiero, Květka Š., la loba, labuť, CULIKATÁ, Mbonita, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teď když máme, co jsme chtěli, do roboty zvesela...

18.11.2010 19:29:00 | Psavec

Napsala si to krásně a hlavně upřímně!Jsou to a odpusťte mi ten výraz jen bezcitní hajzlíci,co nevidí nic jinýho než sebe..

18.11.2010 13:34:00 | Giginka

demokracii v rezavé kleci...st

18.11.2010 09:31:00 | la loba

Máš pravdu,pěkně napsané.

18.11.2010 07:43:00 | CULIKATÁ

Co na to řéct... co jsme si zvolili, to máme... :o(

18.11.2010 06:09:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí