Zatínám zuby

Zatínám zuby

Anotace: ...

Vyju?
Ne-řvu,
štěkám
jak liška na Polárku
když právě přišla
v pasti o nohu
Zatínám zuby
do ostnatých drátů
víc dělat vážně nemohu...
Čím víc krve
tím víc
bojuju
s vlastní bezmocností
a vítr ze severu
zařezává se do mých kostí
ztrácím se
v chladu
srdce...
Autor la loba, 18.11.2010
Přečteno 468x
Tipy 30
Poslední tipující: klaris.mertlice, Helena Lovecká, el viento, Psavec, zenge, ZILA78, Gabrielle, Jiná, labuť, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky dobré....S.T....Labutí žalozpěv je super!!!

18.11.2010 15:30:00 | ZILA78

Asi nasadíme protilékem muže
/ co v scéně objeví se zčistajasna /
a lišce z pasti vypomůže
a ona sic vrčí i na něj / však je to cesta spásná/

18.11.2010 09:45:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí