Slyšíš ?...

Slyšíš ?...

Anotace: Posaďte se, zavřete oči a tiše naslouchejte...slyšíte? :-)

Slyšíš…
V dálce zavírá oči
A dotekem prstů Tvých mi mráz po zádech běhá…

Slyšíš…
V dálce se tichými kroky loučí
A pohledem očí Tvých…tajemná harfa
Tóny své vydává…

Slyšíš…
To poslední zvony oznamují nedělní mši…

Slyšíš…
Pomluvy, nešvary, lži…

Slyším je také…
Jak kolem nás vždy jen lehce proplujou…

Slyším je také…,
Když dlaň Tvá hladí ruku mou…

Slyšíš…
Sladká slůvka básníků, co nám hlavy popletou.
Melodie krásných snů, city, co se nepletou…

Snad…snad se nepletou…
Autor Airen, 18.11.2010
Přečteno 237x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí