O dnešních mužích

O dnešních mužích

Anotace: POZOR! Obsahuje neslušné výrazy.

Žít vedle Tebe,
to se fakt nedá,
takovej idiot
těžce se hledá.

Ležím tu zlámaná,
bolí mě záda,
nechápu proč vlastně
Tebe mám ráda.

Nemám co na práci,
má duše krvácí,
nudím se celý den,
pojď se mnou prosím ven.
Autor Fairness, 18.11.2010
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí