Myslíš, že se něco změní?!

Myslíš, že se něco změní?!

Anotace: změní nezmění .. stejnak se tomu nebráním..

Už je tady,
smrt si přišla,
bolí a nevím,
jak ji zastavit.

Nikde není ruka,
aby mi řekla,
že tu semnou je,
ten koho miluji.

Pomalu nemám sil,
a doufám,
že brzy konec bude...

Bolí a usínám,
pomalu se mi oči zavírají,
avšak já se tomu nebráním.

Vždyť sem si přála zemřít...
Zbohem otče,
Otče, který jsi mne splodil.
Zbohem matko,
Matko, která jsi mne porodila.
Autor sicina, 15.01.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ono to slunce nesvítí každý den, ale když konečně zazáří, stojí to za to.. počkej na ten okamžik, prosím...

15.01.2006 17:49:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí