Dupot

Dupot

Anotace: O někom, kdo je někde a něco se děje...

Sedím tu s ženou po mém boku
Sedím tu s ní a chci si hrát
V dálce slyším dupot kroků
Kterým se nechce pospíchat
Když se vracím do starých roků
Řekl bych, že moc jsem pospíchal
Ale zpět k dupotu kroků
Na dveře někdo zaklepal
Seděl jsem dál a poslouchal rány
Co přicházely od dveří
Jsem trochu blázen a věřím na fámy
I když jim nikdo nevěří
Seděl jsem s ženou po mém boku
A koukal dál a dál
Pevně jsem svíral její ruku
A potom jsem si s ní i hrál
Autor Sirda, 18.11.2010
Přečteno 277x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí