Co víc?

Co víc?

Anotace: ...

Co říct?
Co cítíš, to nevidím,
co říkáváš, to nemusí bejt pravda...

A tak jsem umřel,
Ale přesto na mym hrobě,
Nevykvetla jediná květina.

A ty
Byla jsi skleněná
Bál jsem se za tebe
Z pod víka rakve,
Slyšel šumění větru,
Voda se slejvala do kalužinek,
Z dálky zaznívala kytara
- snad něco o lásce

A já byl mrtvej.
Smála ses tomu
Přišla a
Kopla mě do hlavy
Po kolikátý už
Zůstal jsem tam,
radši tam dole.
Autor boogie04, 18.11.2010
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí