Rána

Rána

Anotace: není co dodat

Rána

Zatuchlý pach
Zítřejších dnů
Když otevírají se hroby
Aby z nich uniklo ráno
Které bylo v noci pohřbeno
Které je pořád stejné
Shnilé
Prolezlé červy
Jen se tváří jinak

Zatuchlý pach hniloby
Jako jezdci apokalypsy
Žene se do našich snů
Aby prsty s hnijícím masem
Vtáhlo nás zpět do nechtěné reality

Pach smrti
Vstává z hrobů
Snaží se překrýt ten pach
Dojmem nového
Dojmem naděje
Ale pach lži je silnější

Usmívá se na nás
Tváří poznamenanou časem
Smrtí
A z tváře odpadají kusy masa

Slepě necháme se vyzvat k tanci
V domnění, že hudba bude jiná
Než byla včera
Ale pach hniloby je stejný
Otupuje smysly
A my tančíme pořád na stejné tóny
Neschopni je rozlišit
Neschopni zapečetit hroby
Kam pohřbíváme ty prokletá rána
Autor Jesper, 18.11.2010
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí