Pohádky a střepy

Pohádky a střepy

Anotace: ...

Zvonečky lžou broučkům na cestu,
Lucerničky svítí
A ošklivá beruška nabízí se.

Pohádky pro děti,
Tak pohádky pro děti,
Co na střepy rozbily se.

Děravý parník plnej utopenců
Brázdí břehy bažiny.
Opilej ryk všech oběšenců
Zaznívá sem matně.

A dva milenci leží v prachu
Dál vedou svoji válku proti strachu
Když vyhrát může jediný

A já sám jsem hrdým nositelem odznaku
"VŠECHNO ŠPATNĚ"
Autor boogie04, 18.11.2010
Přečteno 232x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Nick Name, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí