Maškarní

Maškarní

Anotace: ...

Tvář schovaná za maskou zlatou,
mé drahé šaty přítomné zmatou.
Střevíčky, šperky a parfém omamný,
má to být okamžik vskutku významný.

Rty se mi lesknou jako krev karmínu,
zelená očka dána do černého odstínu.
Muziko, hraj, jen hraj, jsem tu sama,
pár hezkých snů, v nichž jsem dáma.
Autor Wyrda, 19.11.2010
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí