probuzení ze sna

probuzení ze sna

Anotace: . . .

Přes skleněnou tabuli
do temnoty hledím.
V křesle si kraluji,
jen tiše sedím.

Čekání na okamžik radostné záře.

Na stole dvě číše
víno a jed.
Má ruka píše,
co život už sněd.

Čekání na okamžik andělské tváře.

Čas plyne rychle
už je skoro den.
Však než pohár vyschne
skončí ten sen.

Koukám do sluneční záře.
Autor RešHeNúnHe, 19.11.2010
Přečteno 280x
Tipy 9
Poslední tipující: Myška, Boscai, Aaliyan, Judita, Kapka, Nick Name
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady stojí za to se zamyslet ;)

27.03.2012 21:23:31 | Aaliyan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí