smradlavej lidskej pach

smradlavej lidskej pach

Anotace: .

Cejtíš jak to smrdí
ten lidskej umučenej pach
co levituje nad věcí
Smrad line se nad vůní
zatíženej slupkou
rumovejch brambor
tonoucích se
na vlně pouště
Hřích směje
se ti do vášně
ačkoliv
sama smeješ to
čemu se směješ
jako ovce vlku
Autor humus, 19.11.2010
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: ostuda lidstva, Nick Name
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí