Zima

Zima

Anotace: již za dveřma je

Sbírka: Všední dny

Zima začíná na dveře klepat
a zas nás nějaký ten měsíc bude deptat

Rukavice,šála,čepice
bez toho umřeli by jsme jako jepice

Děti zase sněhuláka stavět budou
a nos jak řepu rudou

Šup děcka domu a svléknout hadry mokrý
a čaj si dát horký

Zítra je času taky dost
a třeba si iglú postavíme pro radost:)
Autor Jacob P. Verlaine, 19.11.2010
Přečteno 312x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí