Vločka

Vločka

Z okna čučí moje kočka
a už na mě křičí "Kubo padá vločka"
Krásko moje pojď ke mě do pelíšku
Pojď ke mě ty můj smíšku

Ty jsi hroznej venku vločky tango tančí
a ty máš úmysly čistě kančí
Rampouchy rostou ze střechy
ale ty bys rád slyšel mé vzrušené vzdechy

Mě by stačilo jen Tě obejmout,pohladit
Do Tvých kukadel jen se dívat
a jen Tě políbit nebude to vadit?
společně budeme život prožívat

Venku padá vločka
jen u okna není moje kočka....
Autor Jacob P. Verlaine, 19.11.2010
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, James Libustka, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzdyt si rikal ze zadnou nechces..tak proc by byla za oknem? =)

19.11.2010 20:41:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí