Stopy v písku

Stopy v písku

Anotace: Láska otce a dcery je největším požehnáním pro život.. Pro můj tedy rozhodně.

Stopy v písku

Vedl jsi mě
jako stopy v písku,
učil srdce mé,
byl mi vždy nablízku.
Držel jsi mě vždy,
když jsem sama byla,
naučil neznámé pravdy,
Tvá slova v duši jsem slyšela…

Slibuji, že vždy budu u tebe,
když plna smutku a žalu budeš,
až budeš potřebovat přítele pro sebe,
pak v písku mé stopy najdeš.

Dívám se na život svůj,
jak pluje na nebi v mrakách
a promrhaný čas můj
skončil nenávratně v obavách.
A zrovna, když jsem myslela,
že se na cestě ztrácím,
z Tvého srdce jsem slyšela
sílu slov, ke kterým se vracím…

Slibuji, že jsem vždy s tebou,
pokaždé když srdce slabé máš,
utěším tě, jsi stále se mnou,
a mé stopy v písku už znáš.

Když jsem životem unavená,
vím už, že budeš tady
vždy pro mě, když jsem oslabená,
a já ucítím Tvé srdce, Tvé rady.
Autor Juřinka, 19.11.2010
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Veru, James Libustka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a ja jenom zavidim...povedene-

25.01.2011 18:55:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí