Hádka

Hádka

Anotace: .

Pustily se do boje dva nepřátelské odboje
s válečným rykem zahodily pistole
soutěžily o to, kdo se první zabije
nejvíce žen a dětí bez zábrany pobije

stojí proti sobě, pouští hrůzy z očí
to už ale protivníky vůbec nezaskočí
stojí pevně jako skála, meči v klidu točí
vnukl se strach do vojáka, teď potichu brečí

teď ty masy lidí běží proti sobě
na zem dopadne jeden při každé druhé době
nakonec jen dva stojí po bitevní vřavě
podříznou si hrdlo - ty mně a já tobě
Autor rozkap, 19.11.2010
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí