JEN V MYŠLENCE SE TOULEJ....

JEN V MYŠLENCE SE TOULEJ....

Anotace: jen sám sobě....

Tvé stopy, kde tvá vteřina
když něco končí, tak i začíná
proč mlčet, když chceš řvát,
tak proč? proč se ale rvát,
není v tom naděje
a kroky v nich zraje,
je pravda z báje
neroztaje,
mlčení stačí,
lásek klam
jsou myšlenky,
co nepoznám....
nehledej, sebe se ptej,
stopy rýmu, ty však vzdej...
já vím a nezoufej.....
Jen v myšlence se toulej.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 19.11.2010
Přečteno 265x
Tipy 24
Poslední tipující: jvacl, Bíša, labuť, PIPSQUEAK, Hazentla, Psavec, NikitaNikaT., Mbonita, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdivá, líbí se mi moc...*:)

21.11.2010 15:18:00 | PIPSQUEAK

Skvěle jsem si početla, jako vždy, Radku. ST!***

19.11.2010 21:36:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí