Temný pán

Temný pán

Anotace: =)

***
Za oblaky
Je slyšet v dálce
Vlčí hlas.
Spánek dne, se hlásí o slovo
Spánek všeho živého.

Za pavučinou plné mlhy
Ukrývá se tma
Ukrývá se ten
Který sám sebe se bojí.

Jeho oči žhnou
Jako plamínky rudého ohně
Jeho kůže ledová
Člověka jen vyleká.

Jeho překrásný vzhled.
Používá jako lep.
Kořist tiše poslouchá
Život zvolna vyprchá.

Staň se se mnou pánem temnot.
A zapomeň na pozemský život.
Vlčí kroky se k nám blíží.
Není moc času na zbytí.

Vlk ti do ucha pošeptá
Jak rána jsou tu ošidná
Uteč vití
Uteč všemu
Uteč se mnou

Stačí kapička krve
A vše je za denního světla
jenom tvoje
a vše kolem bude po věčnost
po věčnost se mnou tvoje.
Bez jediného boje.

***
Autor Klira_VK, 19.11.2010
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, James Libustka, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí