Kočky

Kočky

Anotace: Tajemné, krásné a obdařené elegancí těch nejkrásnějších šelem

Jsou z temnoty zrození a samotou hlazení.
Jsou každý svůj vlastní pán a tohle se nezmění.
Jsou potomky nočních čar, a každý z nich má zvláštní dar.
Kdo nepoznal by jejich lásku, ten pozná snad jen věčný zmar.

Jsou těmi, jež vidí mnohem víc, k svým milým se lísajíc,
s dobrem i zlem si pohrávají, k žádnému z nich se neznajíc.
Po jednom domu netouží, nikomu nikdy neslouží,
přesto jsou věrní na vždycky, a lásku si pro vždy zaslouží

Občas se taky ztrácejí, být hledáni přitom nechtějí,
po čase se zase vrátí zpět a o tom, kde byli, nic nesdělí.
Jsou krásou a něžností ve svojí vzácnosti,
však to svoje kouzlo odhalí jen těm, kteří se od pýchy odprostí.
Autor Anjesis, 19.11.2010
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, angellka, Kapka, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koček jsem hodně poznala
mám je moc ráda už od mala
to jejich lísání, vnady
čumáčky k sežrání, tajemné spády
tulení,mazlení, heboučké kožíšky
chytré oči a mazané hlavičky
věrné dušičky, a vědí toho dost
to je má s nimi zkušenost.

20.11.2010 20:02:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí