Přeju si...

Přeju si...

Anotace: Co si vlastně přeji?

Někdy si přeju, aby bylo ticho božské,
a když jej dostanu, chci tak moc hluk!
Nevšímej si mne. Ne, je to slabošské!
Prosím, vydej ze sebe hlásku či zvuk.

Chci, aby krev tekla proudem rudým.
Ne! Ne! Však se jí přeci tolik bojím.
Lkaní ponechám jen těm chudým,
ale vždyť já též žiji životem dvojím!

Přeji si… A cože si vlastně přeju?
Autor Wyrda, 19.11.2010
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí