Žít či snít

Žít či snít

Anotace: co je to pravé?

Dny pomalu ztrácejí smysl,
hvězdy už zapadly za obzor k slunci,
kde jejich sny čeká naplnění,
které v hloubi duše ani nechtějí.
Vždyť jsou hvězdy a mohou vše si přát,
ale přání nemají své cesty ke splnění,
vždyť jsou hvězdy, které nemají život,
a jejich sny, pomalu se ztrácejí v západech.

Dny pomalu ztratily smysl,
kdy střídá se pozvolna den a noc,
temnota a čistá mysl, která osvěží,
a život, ke smrti, proti zdi nenávratně běží.
Možná i jedno z mnoha přání máme,
někde schované, prý aby ho nikdo nehledal,
a už vůbec nikdo ho nikdy nenašel,
možná i jedno z mnoha přání máme…

Žít či snad si pouze snít…
Autor Láďa, 19.11.2010
Přečteno 263x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, labuť, zenge, CULIKATÁ, ziriant, ZILA78, Niky88, Špáďa, Lexisa, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oboje je nutné...

23.11.2010 02:05:00 | Bíša

Já taky a už ani není tajemstvím..moc hezký

19.11.2010 22:24:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí