můj tichý sen

můj tichý sen

Anotace: A tak i po další sklence červeného vína.,..

A tak i po další sklence červeného vína
v klíně mi usíná
myšlenka na život,
jaký bych chtěl žít.
Až v srdci slib
vrátí mi klid
až v očích zazáří
úsměv na tváři
pak budu chtít žít.

A tak i po další sklence červeného vína
odcházím s ránou na duši
s ničivým pocitem viny
že dokud život nezruší
bez nijaké valné příčiny
nezmění se věčný žal
v radosti bál, kéž bych se smál.

A tak i po další sklence červeného vína
zmítám se tiše v depresích
a mezi nimi v nebesích
zazpívá sólo andělů pán
že na věčnosti jsem vítán
pak přijde čas, kdy jsem se smál.

A tak i po další sklence červeného vína
kéž dolétne můj tichý sen
a nepřijde již nový den.
Autor klajusenka, 20.11.2010
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí