Přátelství utírá slzy jemnou mlhovinou pochopení.

Přátelství utírá slzy jemnou mlhovinou pochopení.

Anotace: téma týdne přátelství

Přátelství utírá slzy jemnou mlhovinou pochopení.
Přátelství není nutné a přikázané vězení!

To srdce samo Ti to poví, Tvojí duši až napoví,
a přítelovo duše Tvé přátelství srdcem osloví.

Přítel veškerou snahu o pomoc náležitě ocení!
K přátelství nesmíme být vůbec ničím nuceni!

Přátelství Tě dělá štastným,
pozor bólí, když je zrazeným!

Přátelství je dvou různých duší zrození!
Snad i pro přátelství jsme byli splozeni!
Autor Labanda, 20.11.2010
Přečteno 474x
Tipy 28
Poslední tipující: Modrý Anděl, Kapka, Danger, Bíša, jedam, bobi bobie, Mbonita, labuť, Divoženka1, Giginka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přátelství je láska bez křídel...

04.12.2010 21:47:00 | Danger

Pravé přátelství je zázrak.. =)

20.11.2010 15:11:00 | Giginka

Labanda..milá lambadičko, tohle je moc hezké a taky pravdivé, posílám pohlazení.

20.11.2010 11:23:00 | carodejka

St..

20.11.2010 09:58:00 | Květka Š.

Pravé přátelství je poklad:-))

20.11.2010 07:28:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí