INVENTURA TVÉHO SRDCE

INVENTURA TVÉHO SRDCE

Anotace: ....

Archiv tvého srdce vzpomínek,
v šuplících popsaných lásek.
Zrodil se malí,naděje plamínek,
slabounký tlumený hlásek.

Inventura tvého srdce hříchů,
zpověď tě křídly neopeří.
Sama poneseš si tíhu,
podvod odhalí jen krupiéři.

Vsadit na srdcové eso,
tak bláhové tak malicherné.
Jen horské sopečné pleso,
v zimě nezamrzne.

Manko tvých pocitů,
sčítáš je a dělíš.
Skládáš na hromádku,milostných auditů,
sobeckému obvinění čelíš.

Že v kapičkách tvé krve,
už není láska ani cit.
Nejsi zamilovaná jako prve,
asi bych měl jít a o jiné snít.
Autor ZILA78, 20.11.2010
Přečteno 280x
Tipy 29
Poslední tipující: Nick Name, Mbonita, labuť, la loba, Andee, Miroslav Možný, Lorraine, Javavia, Niky88, šuměnka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v šuplících popsaných lásek.

Umíš s tím zacházet?

:-(

ach jo!

06.12.2010 21:10:00 | Nick Name

St -ach jo...

21.11.2010 16:25:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí