V TICHOSTI ODEJDOU JEN HLOUPÉ MYŠLENKY

V TICHOSTI ODEJDOU JEN HLOUPÉ MYŠLENKY

Anotace: i když jsou to domněnky.....

Propast v poblouznění zážitku
v krajině nenaplněných citu
jen dotek plný přežitku
umlčenou naivitu

Hlas co ale do tichá se schová
potom si vrací svítání
jak píseň co není hotová
ale v uších zní ti bez ustání

Jen kapka něhy,v prvním sněhu
prohlédneš ten svět a rozkrojíš
okamžik ztrát a slz bez příběhu
jen kolik si sama nadělíš

Jen nehledej ta zákoutí
i když jsou to domněnky
jen za život se platí
v tichosti odejdou jen MyšlenkY.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.11.2010
Přečteno 325x
Tipy 28
Poslední tipující: jvacl, Bíša, Mbonita, labuť, PIPSQUEAK, Bona, Jiná, nejsembásník, Romana Šamanka Ladyloba, Javavia, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi tak...*:)

21.11.2010 15:20:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí