Vzduch

Vzduch

Anotace: zkuste vlastnit chyit vzduch...

Je jako vzduch
unášený hudbou léta
do krajů vodních mlh a par,
sám bez dechu

Je pro mě vzduchem.
Kdo bez vzduchu může žít?
Komu patří?

Možná chvilka nádechu
štěstí, láska
pak zase odlétá
mezi listy stromů,
do peřin

Je jako vzduch,
tak lehký,
opojný,
svůj
a sám

Je všude a nikde,
každý ho zná
jenom tuší,
využívá
bez díků

Je mým životem,
důvodem proč žiju,
díky němu žiju,
miluju ho

Je jako vzduch,
nikdy můj...
Autor Morsia, 20.11.2010
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Denael, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí