Přesně rok

Přesně rok

Anotace: .,,..

Dnes je to přesně rok, co jsi opustila tento svět.
Dnes je to přesně rok a my stále si přejem ať vrátíš se zpět.!
Dnes je to přesně rok, co jen pro tebe začaly téct slzy z našich očí.
Dnes je to přesně rok a stále se s tebou člověk těžko loučí..!!
Dnes je to přesně rok a my stále vzpomínáme.
Dnes je to přesně rok a stále tě v srdcích máme.!
A VZDY BUDEME MIT..!!
Autor hyenka, 20.11.2010
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Dementaire, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí