3holky a já....

3holky a já....

Anotace: Jeden intr, jeden řád, jedna škola, jedna třída, jeden pokoj, 4postele....

Nepotřebuju se chovat jako malé dítě,
jen proto, abych se začlenila do party obaplamných názorů.
Nepotřebuju být členem této party.
Nepotřebuju s váma sedět u jednoho stolu.
Nepotřebuju s váma trávit svůj volný čas.
Nepotřebuju s váma chodit chlastat.
Nepotřebuju, aby jste se o mě zajmali, co mi je, jak se mám, co budu dělat a tak podobně.
Nepotřebuju s váma být na pokoji.
Nepotřebuju tam s váma být.
Vy jste si mě upoutali k sobě, vy mě chcete jako by začlenit do ty vaší party.
Ona se mnou chce psát povídku.
Ptal se mě někdo na to, co chci já?
S kým chci trávit svůj volný čas, co chci dělat, s kým se smát?
Já myslela, že si můžu vybrat!!!!
Podle vás jsem se zmýlila....
Nezajímá mě, že je pomlouváte, podle mě, to jsou dobrý holky....
Myslete si co chcete, tenhle rok s váma nějak přetrpím....
Příští???? To je v oblacích....
Autor Wlistinka, 20.11.2010
Přečteno 279x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž bych pro Vás směla něco učinit...

30.11.2016 20:09:02 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí