Nemůžu zapomenout...

Nemůžu zapomenout...

Anotace: Pro osobu, která je teď nejspíš šťastná s mým (ted už bývalým) dobrým kamarádem... :(

Tak jako Bob Marley a jeho dredy,
I známý mistr Bean a medvídek Teddy.
Jak mořská panna s ocasem ryby,
Ty díváš se na mě a vidíš jen chyby!

Všechno je spojené a k sobě to patří,
Ty! Vzdušné zámky tuží teď zatři!
Usínáš s jiným a dáváš mu pít,
Ze rtů, co šeptaly – „spolu budem žít“!

Už téměř rok vím, že srdce bolí,
Jak rána hluboká, co posypeš solí.
Zpovídám se větru, co tenkrát vál,
Jestli ho miluješ, syp klidně dál… :-(
Autor x.bobek, 20.11.2010
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: Šerák, PrinceznaHeliovýchbalonků, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné obraty... jinak to chce škopka dobré nálady:)

21.11.2010 10:46:00 | Šerák

Hodně bolestivá..ale tak nezoufej..sluníčko se na tebe taky usměje =)

20.11.2010 18:50:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí