Dáma chodníků

Dáma chodníků

Chodí po chodnících slávy
Uchovává si vzpomínky zdravý
Když obličej nebarví bílou
Stínuje světy prsty dolů

V delíriu duševního rozkvětu
Uculují se rty nanovo
Zahazuješ zátěže a olovo

Vlasy si natáčí na prsty
Rozpaky v kapsách září
Nalomená pozitiva
Vyrušují modifikaci hraní

Chlad podlamuje berličky
Stoupá si k tobě na špičky
Nepravidelnost tmelí všechny poznatky


Ve fázi tyrkysu zakrýváš strach
Prožitek se nemění
Pomalu proti proudu letí

Pod světlem rudé lampy
Objímá černého pasažéra a každé ráno mizí
žádné nitro ji nepříjde cizí..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 20.11.2010
Přečteno 270x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, James Libustka, jedam, její alter ego, CULIKATÁ, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve fázi tyrkysu zakrýváš strach
Prožitek se nemění
Pomalu proti proudu letí

Pod světlem rudé lampy
Objímá černého pasažéra a každé ráno mizí
žádné nitro ji nepříjde cizí...

hezky napsané........S.T.

21.11.2010 00:15:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí