Samota

Samota

Anotace: ...Studenej bledule, co světem proplouvá, mé noci zná...

Jak toulavá kočka
bez cíle,
stojím na břehu Styxu.
Je to konečná...a tečka ?
Ne ! Tu řeku, zápach věčnosti,
mlhou Avalonu přikryj, osude...

Studenej bledule, co světem proplouvá,
mé noci zná
a tisíc družiček, zlaté pochodně.
S kočičí lehkostí tmou se toulávám
hebounká bříška ťapek
co věrně hladívala Tvoji tvář,
v drobné šavle zloba změnila
zrezlé slzou kapek zpět je ukrývám...

Až břehy Styxu
odkryjí svou tvář,
s lehkostí šelmy se nalodím
jen dvě mince světu na oltář
potichu, měkkce se vytratím...
Autor Sladkalu, 21.11.2010
Přečteno 306x
Tipy 21
Poslední tipující: divoska_jaja, Psavec, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, Květka Š., jedam, Kapka, Anjesis, Rama_Maslova, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky napsané!!!

22.11.2010 19:56:00 | xoxoxo

Moc pěkně napsaná.

22.11.2010 17:42:00 | Psavec

Ano,moc krásně napsané,ale žádné vytrácení se konat nebude!Culda Tě nedá:)))

21.11.2010 14:04:00 | CULIKATÁ

moc krásny

21.11.2010 08:56:00 | Anjesis

Moc hezky vyjádřeno.))

Až břehy Styxu
odkryjí svou tvář,
s lehkostí šelmy se nalodím
jen dvě mince světu na oltář
potichu, měkkce se vytratím...

21.11.2010 01:29:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí