Dívka přede mnou sedící

Dívka přede mnou sedící

Anotace: Ať posoudí každý sám, já nebudu chválit ani soudit sám sebe. Každý autor má být sebekritický, i já jsem.

Sbírka: První květy

Přede mnou dívka sedí,
mé oči naň upřeně hledí.
Srdíčko písničku rychlou zpívá,
láska jej pevně svírá.

Krásná je a půvabná.
S životem mým si pohrává.
Bez ní je život pouhý koloběh,
bez smyslu a bez všech potěch.
Autor Silver Waly, 21.11.2010
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí