jak to vlastně je

jak to vlastně je

Anotace: a nebo taky vůbec nevím jen to takhle vidím

lidi sou svině
za vším vidí zisk
chovat se vlídně
je velkej risk

ale proč občas ne
otočit role
ty směšnej klaune
ted ty si dole

nikdy nevěřím
prázdným slovům
jelikož věřím
jen svojím bohům

tím bohem sem já
kdo taky jiný
to pochopit se dá
proč pak sem divný

nepochopíte
moji existenci
jelikož nevíte
jak se chovaj veměvěrci
Autor ostuda lidstva, 21.11.2010
Přečteno 228x
Tipy 7
Poslední tipující: Iv, Gabrielle, ZILA78, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už jsem narazila i na úžasné lidi a s těmi pak udržuji kontakt.
Nechci o ně přijít.
Špatně se hledají.
Jak jehla v kupce sena :-)

23.11.2010 11:46:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí