Boj správné volby...

Boj správné volby...

Anotace: Je to v sekci ostatní, jelikož vypráví o drogách... /Předem se omlouvám za chyby/

Sbírka: Výkřiky do prázdna

Pro ty co neznají slang drogově závislých:
háčko-heroin
hadrák-drogově závislý


Tak pojď, zažiješ tanec!
Blíží se dlouhá noc,
a Ty nevidíš konec!
Promiň, nemůžu pomoc!

Do žil Ti LSD vnikla!
A tak Tvá závislost vznikla...
Měl si možnost, teď vol!
Navždy Ti na duši zůstane bol!!!
Rozhodni se! Tak už si zvol!!!

Už si s háčkem nemůžeš hrát!
Teď se ho začínáš bát?!
Dřív si dobré pocity měl. Radost,
ale teď Ti překáží, už je Ti pro zlost?
Copak teď teprve dostáváš strach?
Děsíš se, až vyřkneš poslední: „Ach?“

Naposled vydechneš a co dál?
Nic? Ticho, jen aby větřík v dáli vál?

No tak to ukonči! Pokud jsi silný…
Neboj se, oni Ti odpustí…
Neboj se, každý je omylný.
Oni Tě neopustí…
Neboj se, praví přátelé Ti pomůžou…
Jak hadrákovi-Tobě můžou…

No tak se rozhodni!!!
Konečně si moudře zvol!!!
A z duše zmizí jeden veliký bol…
Autor Mrs.Underwood, 21.11.2010
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mi povídej... :o)

15.12.2010 16:06:00 | Mrs.Underwood

jo, s každou závislostí je to fakt těžky

09.12.2010 13:26:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí