Vtírám se

Vtírám se

Anotace: do prošlých lidí davů...

Vtírám si masti z prošlých lásek,
prameny či snad pouhý jediný vlas,
co v ústech nacházím znovu tebe zas,
když se líbáš,
se společným zrcadlem a přitom dlouho pláčeš.

Vtírám si masti z prošlých řas,
s příborem bez vidliček a nožů,
snažím se krmit ostatní z mnohých mas,
slovem, které rtěnkou na zdi sním.

Při polednici, prodejné to děvce,
co k půlnoci na okna s meluzínou zaklepe,
teď v objetí mrazivých prvých dnů,
snažím se vtírat sám sebe do prošlých lidí davů.

Z tvých očí zbyl pouhý prach,
třpytivý…
Autor Láďa, 21.11.2010
Přečteno 380x
Tipy 23
Poslední tipující: Lexisa, hypertenze, James Libustka, Ovádko, Bíša, Psavec, Melfëa, Giginka, labuť, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné dílko!

25.11.2010 10:06:00 | hypertenze

zvláštní, zajímavé

21.11.2010 22:25:00 | Melfëa

líbí =)

21.11.2010 22:02:00 | Giginka

vtíravá podmanivost... může snad něco zanechat příjemnější následky?

21.11.2010 20:57:00 | ziriant

bez vidliček a nožů chutnám Tvé básně.a jsou úžasně kořeněné,nezbývá nic než dát ST..

21.11.2010 20:55:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí